Foglalj Online pályát a pályafoglalás menüpontban!
Buli, rendezvény, csapatépítés a pályán! Várunk!

2017-18-as (szeptembertől-júniusig) versenyszezon:

Ami már biztos:

– 10 fordulós verseny lesz, vándor kupával. Aki nyeri az egyik fordulót, viszi a vándor kupát,  ingyen vesz részt a következő fordulón. 2 súlykategória 75-80 kg a választóvonal.
– A gokartok véletlenszerűen lesznek kiosztva, pl.: edzés 1-es gép, időmérő 4-es, verseny 6-os gép.
 Az időmérőt kategóriánként, mindenki ugyanazzal a géppel futja meg.
1. forduló: 2017.09.10 vasárnap
“Dupla verseny”-  időmérő: 5 kör (1 felvezető-3 mért kör-1 levezető kör), a 3 mért kör közül a legjobb számít. 15 körös verseny: a leggyorsabb versenyző indul elöl, majd 20 körös verseny fordított felállással, a leglassabb indul elsőnek. A két verseny idejét összeadjuk, akié a legkevesebb az nyer.
2.forduló: 2017.10.08 vasárnap
“Fordított verseny” – Megfordítjuk a menetirányt – 8 perc edzés – 5 kör időmérő (3 mért) – 20 körös verseny. Mit tudsz kezdeni egy új pályával ?
3.forduló: 2017.11.12 vasárnap
“Gépcsere” – max. 5 -en vagytok a pályán, a verseny alatt mindenkinek kötelező a gépcsere. Mindenki önállóan szabadon választott időben(az első 3 kör után) kiáll a box-ba, és gokartot cserél, ami max. 20 másodpercet vehet igénybe, a box-ban egyszerre egy versenyző tartózkodhat. 8 perc edzés – 5 körös (3 mért) időmérő – 20 körös verseny.
4.forduló: 2017.december- még nincs pontos dátum
“Vaskerék” – a bal hátsó kerékre egy műanyag gyűrűt húzunk fel, ami által nincs tapadás, tehát a versenyt szinte végig drift-elni kell. Kizárólag általunk ismert gokartosok vehetnek részt rajta.

A többi időpont folyamatosan kerül feltöltésre.

 

Szolgáltatások:

Csapat építés, Céges rendezvény, Legény búcsú, Leány búcsú, Születésnap, Névnap, Tejfakasztó, vagy bármilyen rendezvény  lebonyolítását.

 

  • – akár zárt pályás foglalással –  ahol csak Te, és a csapatod van jelen, hiszen ilyenkor a pályát lezárjuk, és mind a pályán, mind a nézőtéren csak Ti tartózkodtok.

  • – akár kedvezményes csomaggal, hogy minél olcsóbb legyen a gokartozás.

  • – verseny csomag:  mely tartalmaz 8 perc edzést – 4 vagy 8 perc időmérőt – és 15 vagy 20  körös versenyt.  (Hétköznap 3 főtől, hétvégén 5 főtől)

 

Rendezvényről természetesen ÁFÁ-s számlát állítunk ki, mely elszámolható, ÁFA visszaigényelhető.

 

Facebook