Foglalj Online pályát a pályafoglalás menüpontban!
Buli, rendezvény, csapatépítés a pályán! Várunk!

Elindult a 2017-18-as (szeptembertől-júniusig) versenyszezon tervezése.

Ami már biztos:

– 10 fordulós verseny lesz, vándor kupával. Aki nyeri az egyik fordulót, viszi a vándor kupát,  ingyen vesz részt a következő fordulón.
– minden forduló kicsit más lesz, – irány váltás, – verseny közben gokart csere, – minél kisebb különbség a leglassabb, és a leggyorsabb köridő közt, – …..stb., a többit később, ennyit ízelítőnek.
Megpróbáljuk úgy kialakítani a versenyeket, hogy ne csak az nyerjen, aki a leggyorsabb köridőt futja a pályán. Ki mennyire tud stabil köröket menni, milyen időt tudtok egy ismeretlen pályán edzés nélkül (fordított irány) menni, verseny közben gokart csere mit eredményez ?

Ha van ötleted, szívesen fogadjuk, és megpróbáljuk megvalósítani.

 

Szolgáltatások:

Csapat építés, Céges rendezvény, Legény búcsú, Leány búcsú, Születésnap, Névnap, Tejfakasztó, vagy bármilyen rendezvény  lebonyolítását.

 

  • – akár zárt pályás foglalással –  ahol csak Te, és a csapatod van jelen, hiszen ilyenkor a pályát lezárjuk, és mind a pályán, mind a nézőtéren csak Ti tartózkodtok.

  • – akár kedvezményes csomaggal, hogy minél olcsóbb legyen a gokartozás.

  • – verseny csomag:  mely tartalmaz 8 perc edzést – 4 vagy 8 perc időmérőt – és 15 vagy 20  körös versenyt.  (Hétköznap 3 főtől, hétvégén 5 főtől)

 

Rendezvényről természetesen ÁFÁ-s számlát állítunk ki, mely elszámolható, ÁFA visszaigényelhető.

 

Facebook