Foglalj Online pályát a pályafoglalás menüpontban!
Buli, rendezvény, csapatépítés a pályán! Várunk!

2015.12.15-én új csapattal, átköltöztünk a Szeged Pláza mélygarázsába.

2010 telének unatkozós estéi egyikén mertünk nagyot álmodni: gokart pályát szeretnénk üzemeltetni. Az álmot tettek követték, amiknek eredményeképpen 2011.05.13-án, pénteken kinyitotta kapuit a SzegedGokart pálya.

rolunkMost már bevallhatjuk, akkor még dilettánsokként, a hozzáértés teljes hiányosságával (ellensúlyozandó lelkesedésünkkel) szépen lassan beletanultunk a szakmába, ami életünk részévé vált…:)

Voltak olyan pillanatok, amikor azt hittük, végünk – de filozófiánk egyik alaptétele: a probléma azért van, hogy megoldjuk azokat, de közben továbbléptünk és lépésről lépésre fejlődtünk. Voltak buktatók, de ki gondol már erre… 🙂

És ha már filozófia, akkor a másik és talán a legfontosabb: maga a kilátogatók szórakoztatása gyors pályával, gyors gokartokkal és kedves, segítőkész személyzettel.

Az elmúlt három szezon alatt bebizonyítottuk, hogy igenis lehet mindent a nulláról kezdeni, csak kell hozzá egy csomó dolog. Meg persze segítő társak, akik közben szépen a barátaink lettek. Kart-kar öltve dolgozunk, így a negyedik szezon felénél. Sikerült egy komoly amatőr és – legnagyobb örömünkre – egy profi közösséget kialakítanunk, nem csak a versenyzők körében, hanem a mi csapatunkban is. Rendezvényeket szervezünk, bonyolítunk mind-mind nagy sikerrel.

2015.12.15-én új csapattal átköltöztünk a Szeged Pláza mélygarázsába, majd 2016.március.25-én megnyitottunk. Azóta a pályát folyamatosan fejlesztjük, a versenyzők igényeit figyelembe véve – új motorok, időmérő, kijelző, értékmegőrző (ingyenes), pálya körbekerítése…stb.

2017 tavaszán átépítettük a pályát , ezáltal sokkal gyorsabb, dinamikusabb lett. A nyomvonal szélesedett, versenyzőink örömére.

2018. Januárban átépítettük a pályát. Fordult a menetirányt, változott a nyomvonal, ezáltal dinamikusabb, jobban előzhető lett a pálya.

Folyamatosan biztosítunk oktatást, Janecskó Adrián bérgokart versenyző által, kezdő, amatőr, haladó szinten, gyermekeknek, felnőtteknek.

Facebook