Foglalj Online pályát a pályafoglalás menüpontban!
Buli, rendezvény, csapatépítés a pályán! Várunk!

Adatvédelmi nyilatkozat

Az MKVF Kft. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A www.szegedgokart.hu internetes honlap pályafoglalás, hírlevél feliratkozás és egyéb információközlésben való részvétel minden esetben – az információk személyre szabása -, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek/ szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.
Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Az MKVF Kft. ezúton nyilatkozik, hogy nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.
MKVF Kft., mint  adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény  előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott (regisztrációkor, feliratkozáskor elfogadta). A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A SZEGOKART Kft. az Ön által – szolgáltatásunk igénybe vételével – az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.
 

 

Biztonság
 
Az MKVF Kft. elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az Online módon gyűjtött információt.
 

 

Felelősség
 
A www.szegedgokart.hu oldalon olvasható és letölthető tanulmányok, információk az MKVF Kft. szubjektív véleményét reprezentálják. A MKVF Kft. nem vállal felelősséget a www.szegedgokart.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, közízlést- és egyéb törvényeket sértő közzétett hozzászólásokért, valamint a www.szegedgokart.hu Internetes oldalhoz tartozó Facebook oldal (https://www.facebook.com/gokart.szeged) idővonalán – nem az MKVF Kft által – megosztott fotók, szövegek jogvédettségéért és megbízhatóságáért.
Az MKVF Kft. nem vállal felelősséget a pályafoglalás menüpontban található pályafoglalás űrlap hibás/ nem megfelelő kitöltéséért, annak bekövetkeztében közvetlen és közvetett károkozásért felelősségre nem vonható.
 

 

Egyéb feltételek
 
Amennyiben igénybe veszi a szolgáltatást, azzal egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja a jelen nyilatkozatban rögzített feltételeket, amely Ön, és a www.szegedgokart.hu/ MKVF Kft. között létrejött.
 
Az MKVF Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa jelen nyilatkozatot és a regisztrációk feltételeit, a változtatások azonban nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól.

Feliratkozási feltételek
 
 
A www.szegedgokart.hu weboldalon megtörtént feliratkozás/pályafoglalás/ egyéb regisztráció egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blog értesítő és/ vagy a hírlevél feliratkozással Te kijelented, hogy az általad feliratkozáskor megadott e-mail cím céges használatú, valamint hozzájárulását adod, hogy az MKVF Kft.-től erre a címre elektronikus levelet fogadj, amely bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak. 

A feliratkozás úgynevezett “double opt- in” rendszerben történik, azaz a feliratkozás után a feliratkozási szándékot meg kell erősítened az általad megadott e-mail címen. Ennek céljából a feliratkozás után a rendszer automatikusan küld ki számodra erre vonatkozó e-mail-t.

A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek, személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, a feliratkozás minden esetben egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik elektronikus levél legalsó sorában található leiratkozási linkre való kattintással.

Facebook